Over T.L.I.

Ervaring

Reeds 15000+ opdrachten

Frans Pelckmans is een rot in het vak en is doorspekt met ervaring uit de bouwindustrie en verwarmings- en sanitaire installaties. In 1990 startte hij als mede-zaakvoerder het verwarming en sanitair installatiebedrijf ‘HAVC’ op, nadat hij jaren in gerenommeerde bouwbedrijven aan de slag was. Met deze gevulde rugzak besloot hij in 1998 het nog onbekende terrein van ‘lekdetectie’ te verkennen. Diensten die in Vlaanderen nauwelijks werden aangeboden. T.L.I. is daarmee pionier in het opsporen van lekken in de regio Antwerpen en Limburg. Vandaag hebben Frans en zijn team samen meer dan 15000 opdrachten en expertises uitgevoerd. Zowel voor particulieren als juridische instanties en bekende huisvestingsmaatschappijen. Dat is bijna twintig jaar essentiële ervaring die je er overal en altijd bij krijgt. Als meewerkend zaakvoerder is Frans in staat elke opdracht perfect op te volgen om volledige transparantie met de klant te garanderen.

T.L.I. Kwaliteitslabel

Wanneer je 19 jaar kwaliteit en vakwerk aflevert, kan je besluiten dat je meer dan een specialist bent in je vakgebied. T.L.I. kan voor die reden beschouwd worden als een kwaliteitslabel in de competitieve markt van lekdetectie. Het is daarom niet verwonderlijk dat verschillende verzekeringsmaatschappijen, experten, syndicussen, overheden en particulieren ons erkennen als een gevestigde waarde. Als erkend lekzoekbedrijf garanderen wij steeds correcte en onafhankelijke uitspraken over belangrijke dossiers i.v.m. waterschade, bouwgeschillen, schadebeheer en gerechtelijke expertises. Omdat wij zelf geen herstellingen uitvoeren, kunnen wij steeds ongebonden conclusies trekken en bewijslast correct onderbouwen.

Service en Organisatie

Iedereen kan ons contacteren  voor een snelle, maar grondige service. Wij beschikken over de modernste apparatuur, waarmee ons team met 13 verschillende technieken aan de slag kan. Wij kunnen daarom elk soort lek opsporen. Wij stoppen nooit met innoveren en houden de marktontwikkelingen altijd goed in de gaten om onze diensten te optimaliseren.

Natuurlijk is al deze complexe apparatuur nutteloos als niemand ze kan bedienen. Wij begeleiden en leiden alle teamleden permanent op, zodat ze moeiteloos meegroeien met de technische evolutie in de wereld van de lekdetectie. Ze werken bovendien altijd erg klantgericht en staan non-stop voor je klaar. Aarzel niet om ze wat te vragen indien je met vragen zit over het project. Ze helpen je graag verder en beschikken steeds over deskundig advies om eventueel problemen op te lossen.